Voor 22:00 besteld, morgen GRATIS geleverd

NU 30% KORTING Bekend van RTL4

★★★★★ 4.4/5.0 Klantenbeoordeling

Je lach is je visitekaartje

Je lach is jouw visitekaartje witter gebit

Eerste indruk met een stralend witte glimlach

'Je krijgt maar één kans voor een goede eerste indruk.' Deze welbekende zin komt je ongetwijfeld bekend voor. Dit geldt voor iedereen, ook al zijn we als mens allemaal praktisch hetzelfde in ons doen en laten. En weten we allemaal dat de ene dag de andere niet is. Soms ogen we fit en energiek, maar af en toe voelen we ons wat minder. Die eerste indruk; precies dat ene moment dat je kennis maakt met die andere persoon is bepalend en zet de toon voor de zakelijke of vriendschappelijke relatie erna. Je kersverse gesprekspartner, aan wie je je net hebt voorgesteld, kijkt je in de ogen en analyseert je glimlach. Onbewust worden non-verbale signalen opgepikt, een twinkeling in de ogen opgemerkt en het tot in de puntjes verzorgde gebit beoordeeld. Wat gaat er op dat moment door hem of haar heen?
Er is onderzoek naar gedaan in hoeverre mensen tot iemands lach en tanden worden aangetrokken. Maar liefst zes op de tien mensen voelen zich al dan niet onbewust aangetrokken tot iemand met een mooie lach, waarbij verzorgde witte tanden direct opvallen. Beeld je eens in dat je de man of vrouw van je dromen tegenkomt. Die eerste blik, die eerste glimlach en daarna de goedkeuring vanwege je parelwitte gebit. De Britten noemen dat met een paar mooie woorden een dating turn on. Niet verwonderlijk dat zeven op de tien mensen van Engelse origine de tanden (laten) bleken. Zorg daarom voor een stralende glimlach. Je tanden witter maken kan wel eens een groot verschil maken, in je carrière en je liefdesleven. En het is net zo gemakkelijk gezegd als gedaan. Opmerkelijk is dat onderzoeksbureau KIEN in een studie heeft aangetoond dat momenteel 33% van de Nederlanders liever niet hun gebit laten zien. Zij schamen zich voor de algehele staat ervan, inclusief verkleurde tanden en kiezen. Maar je kunt zelf wat aan je vergeelde gebit doen. En het bleken van je tanden hoeft geen financiële aderlating te zijn. Integendeel, Witter Gebit™ Whitening Strips kopen is gelet op het resultaat voordelig en de behandeling is prima thuis uit te voeren dankzij het gebruiksgemak.

Zelfvertrouwen dankzij witte tanden

Tanden zijn van nature een beetje gelig. Het is op zich normaal en het hoort bij het ouder worden. Maar het is begrijpelijk waarom wittere tanden toch als veel mooier worden beschouwd. Sterker nog, Nederlanders hebben in de voorgaande jaren (2016 tot 2018) via Google het meeste gezocht op de zoekwoorden 'tanden bleken'. Sociale media hadden een grote invloed op deze blijvende schoonheidstrend. Omdat veel mensen actief zijn op bijvoorbeeld Facebook of Instagram en ze daar bekende filmsterren en influencers voorbij zagen komen, mét behandelde stralend witte tanden, was de toon gezet. En logisch, voor tanden thuis bleken zijn er voldoende eenvoudige mogelijkheden. Je krijgt er zo veel voor terug, alleen al het vergroten van je zelfvertrouwen is het al waard! En schort het niet aan je zelfvertrouwen, dan zijn er andere goede redenen om je tanden witter te maken. Dagelijks heeft je gebit heel wat te verduren. Koffie en thee, maar ook frisdrank en sapjes, zullen op termijn je tanden verkleuren. Roken is ook niet bevorderlijk voor een gezonde lach. En hoeveel mensen drinken niet regelmatig een rood wijntje bij het eten?

Nieuwe gewoontes voor een gezond gebit

Ter voorbereiding op het bleken van je tanden kun je zelf al wat veranderen in je gewoontes. Als het om het poetsen van je tanden gaat heeft de elektrische tandenborstel de voorkeur boven de handtandenborstel. Er wordt meer tandplak verwijderd, met name tussen de tanden en kiezen. Een goede zaak dus om te kiezen voor de elektrische variant. Verder is het verstandig om regelmatig op suikervrije kauwgom te kauwen zodat de speekselproductie op gang wordt gebracht. Speeksel neutraliseert de zuren in je mond en het tandglazuur blijft zo gezond en sterk. En door het kauwen haal je de vieze bruine aanslag op tanden op een prettige manier weg. Bacteriën tieren welig op een gebit dat niet schoon is. Waar deze kleine organismen ook graag huizen is de oppervlakte van je tong. Poets deze dus mee. Spoel je tandenborstel regelmatig wanneer je dit klusje doet, want anders komen de bacteriën weer je mond in. Het schoonhouden van je tong draagt ook bij tot het wit houden van je tanden. Let ook op je voeding. Eet gezond en dan met name groente en fruit. Voldoende water drinken reinigt je van binnenuit en heeft, naast het in stand houden van een gehydrateerde huid, ook een positieve invloed op de gezondheid van je gebit.

Gemakkelijk zelf tanden bleken met Whitening Strips

Maar wil je je tanden weer net zo laten schitteren als al die filmsterren en influencers uit medialand? Dan moet je Whitening Strips kopen. Op een effectieve manier ga je hiermee het verschil maken. En je hoeft er geeneens de deur voor uit. Eenvoudig wittere tanden thuis, in je eigen omgeving. En daarvoor hoef je niet per se eerst op consult bij je tandarts. Met de Witter Gebit™ Whitening Strips ga je elke verkleuring van je gebit te lijf. Heb je last van gevoelige tanden? Geen probleem, de strips zijn comfortabel en zijn niet schadelijk voor je tanden of tandvlees. Dankzij deze methode van veilig tanden bleken blijft de glazuurlaag op je gebit volledig intact. 
Het aanbrengen van de Whitening Strips is eenvoudig dankzij de elasticiteit van het materiaal. Ook in de 30 minuten dat de strips op je tanden moeten blijven zitten kun je doorgaan met je dagelijkse routine. Activiteiten of gesprekken zijn geen probleem. En voor je het weet ben je een half uur verder. Daarna poets je je tanden, maximaal twee minuten, en moet je opnieuw een half uur wachten voordat je iets mag eten of drinken. Al na één strip kun je het verschil merken, je lach is direct witter dan voor de behandeling. En in totaliteit is het mogelijk je tanden tot wel acht tinten witter te maken! Zelf tanden bleken is nog nooit zo gemakkelijk geweest als nu.