Witter Gebit
Meteen naar de content

Voor 22:00 besteld, morgen GRATIS geleverd

Op je best in 2024! NU 30% KORTING

★★★★★ 4.4/5.0 Klantenbeoordeling

  Veelgestelde Vragen

  Onze 3-in-1 whitening formule is een innovatieve en bewezen effectieve manier om de tanden te bleken, en gaat gepaard met verschillende belangrijke positieve effecten. Terwijl reguliere whitening-producten juist gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken, is ons product anders. Het bevat cruciale actieve bestanddelen als kaliumnitraat, hydroxyapatiet en phtalimidoperoxycapronzuur. Deze zorgen voor een nieuwe dimensie op het gebied van duurzame tandverzorging.

  Klik hier voor meer informatie

  Onze whitening strips zijn peroxidevrij. Dit maakt dat onze strips geschikt zijn voor gevoelige tanden en veilig zijn voor uw tandvlees en tandglazuur. De Witter Gebit™ 3-in-1 whitening-formule is op basis van het actieve whitening ingrediënt PAP (Phtallimidoperoxycapronzuur).

  Klik hier voor meer informatie

  Na verzending ontvang je van ons een e-mail met een Track & Trace link van PostNL, daar kan je de actuele status van je pakketje vinden. Op deze pagina kun je je e-mail adres en ordernummer in te voeren om je pakketje te volgen.

  De verzendkosten van bestellingen al boven de €15,- nemen wij voor eigen rekening. Bij ons geldt dus voor bijna ieder artikel: gratis verzending (inclusief Track & Trace)

  De gemiddelde levertijd binnen Nederland bedraagt 1 werkdag en voor bestellingen naar België is de gemiddelde levertijd 1-2 werkdagen.

  De Witter Gebit™ 3D Ultra Whitening Strips zijn flexibele strips die voorzien zijn van bleekgel met actieve whitening ingrediënten en dit vormt zich makkelijk naar je tanden. De bleekgel zorgt ervoor dat tanden zichtbaar witter worden gemaakt. Klik hier voor meer informatie

  Met de Witter Gebit™ Tandenbleekset kun je in slechts 10 minuten per dag wittere tanden krijgen dankzij onze 3-in-1 whitening-formule. Onze 3-in-1 whitening-forumule bevat bevat onder meer kaliumnitraat, voor bescherming bij gevoelige tanden. Ook hydroxyapatiet, dat in sommige tandpasta’s voor komt en natuurlijke bouwstenen zijn voor de tanden, is er onderdeel van. Deze toevoeging zorgt ervoor dat er minder gaatjes ontstaan en reduceert tegelijkertijd sterk de kans op het ontstaan van onder meer een tandvleesontsteking. Hydroxyapatiet verwijdert ook aanslag en haalt de natuurlijke witheid van de tanden terug. Tot slot bevat het phtalimidoperoxycapronzuur (PAP), voor een krachtige maar veilige whitening.De Tandenbleekset bevat een flexibel mondstuk voor perfecte fit. Hier kan de whitening-gel op aangebracht worden, deze whitening gel komt dankzij het mondstuk in aanraking met je tanden en kan hier zijn werk doen. Op het mondstuk bevestig je het LED-apparaat welke zorgt voor een optimale werking van de whitening-formule op je tanden. Klik hier voor meer informatie

  Dat verschilt per persoon, maar meestal is het resultaat na 2-3 behandelingen zichtbaar.

  Dit hangt onder andere af van je leefstijl (gebruik van o.a. frisdrank, wijn, koffie en tabak). Het resultaat is meestal 6 tot 18 maanden zichtbaar. Het gewenste resultaat kan je na behandeling bijhouden met regelmatig een Whitening Strip.

  Het aanbevolen gebruik van de Witter Gebit™ 3D Whitening Strips is dagelijks een half uurtje met een maximum van 14 dagen achtereen. Na de eerste keer is er al merkbaar verschil. Na het gewenste resultaat kan je de wittere tandkleur bijhouden met regelmatig een whitestrip. Bijvoorbeeld om de 1 - 2 weken afhankelijk van je leefstijl (denk hierbij aan frisdrank, koffie drinken, roken etc.)

  In 99% van de gevallen worden de bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. Helaas kan het weleens voorkomen dat een bestelling in het leveringsproces vertraging oploopt. Je kunt de status van je bestelling checken via de volgende link:  

  https://wittergebit.nl/pages/bestelling-volgen

  Heb je 3 werkdagen na de verwachte levertijd nog niets ontvangen? Neem dan even contact met ons op.

  Ja. Je kunt iedere bestelling binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retour sturen.

  Kijk voor de precieze voorwaarden op: https://wittergebit.nl/pages/ruilen-en-retourneren

  Als je niet tevreden bent over je bestelling kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten.

  Een retourzending dient altijd te zijn voorzien van Track & Trace code. De zender is altijd verantwoordelijk voor de verzending.

  Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 6 werkdagen op je rekening staat.

  Klik hier om het retourformulier te downloaden

  Zie onze Ruilen & Retourneren pagina voor de voorwaarden.

  Witter Gebit staat voor kwaliteit en een goede service. Heb je ondanks onze goede zorgen toch een klacht over je aankoop, 
dan kun je deze goed omschreven, met je bestelgegevens, sturen naar ons mail adres info@wittergebit.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op en doen wij ons best om te zorgen dat het naar tevredenheid wordt opgelost. Voor meer informatie, zie onze klachtenregeling.

  De actieve ingrediënten van de Witter Gebit™ 3D Ultra Whitening Strips zijn: Polyvinylpyrrolidon, Water, Glycerol, Xylitol, Phtallimidoperoxycapronzuur, Carboxymethylcellulose, Polyacrylzuur, Natriumbenzoaat, Menthol, Natriumhydroxide.

  Onze Witter Gebit™ 3D Ultra Whitening Strips zijn goedgekeurd door de FDA en voldoen aan de eisen van de Europese wetgeving.

  Totaal niet! Je zal geen pijn ervaren tijdens de behandelingen met de Witter Gebit™ 3D Ultra Whitening Strips. De actieve whitening gel van onze whitestrips bestaat uit een veilige en anti-bacteriële formule dat je tanden geleidelijk witter maakt.

  Klik hier voor meer informatie

  Tijdelijke tandgevoeligheid kan bij een enkeling optreden. Verschillende factoren kunnen hiermee te maken hebben, meestal door de aanwezigheid van enige vorm van tanderosie. De whitening gel van de Whitening Strips en Tandenbleekset gaat ten slotte een reactie aan met uw tanden.Indien u teveel tandgevoeligheid ervaart tijdens of na het gebruik van de Witter Gebit™ Tandenbleekset of de 3D Ultra Whitening Strips, stop 2 dagen met het gebruik. Hervat vervolgens uw behandeling met 1 maal per dag. Er zijn verscheidene maatregelen die u kunt treffen om tandgevoeligheid te minimaliseren. Gebruik tandpasta speciaal voor gevoelige tanden. Gebruik een zachtere tandenborstel om de druk op uw glazuur te verlagen. Gebruik producten met extra fluoride om het glazuur te versterken. Tevens is eten en drinken een half uur na behandeling afgeraden met name hete en koude dranken of voedsel met een hoog suiker- of zuurgehalte.

  Klik hier voor meer informatie

  De Witter Gebit™ whitening formule die is veilig, zelfs bij het inslikken van kleine hoeveelheden. Desondanks wordt gebruik tijdens zwangerschap en bij het geven van borstvoeding afgeraden.

  Whitening producten werken alleen op natuurlijke tanden. De actieve whitening gel van onze producten zal niet werken op facings, kronen of ander tandheelkundig werk. Informeer bij je tandarts indien je de strips wil gebruiken als je net tandheelkundig werk hebt laten verrichten of nog moet laten verrichten. Gebruik de strips niet tijdens het dragen van een beugel.

  Klik hier voor meer informatie

  Gratis verzending

  Vóór 22:00 besteld, volgende werkdag in huis

  24/7 De beste service

  Ons team staat klaar om je te helpen

  Veilig online betalen

  Betaal je online aankopen veilig en gemakkelijk

  +7500 Tevreden klanten

  De nummer 1 van Nederland en België in veilig tanden bleken