Witter Gebit
Meteen naar de content

DECEMBER DEALS! 30% KORTING OP ALLES!

Voor 22:00 besteld, morgen GRATIS geleverd

  Witter Gebit™ affiliate worden!

  Word jij onze affiliate?
  Als affiliate van Witter Gebit™ kun je maar liefst 10% commissie verdienen door onze campagnes te promoten. Onze producten kunt je op jouw website inladen, of verwerken in blog posts. Wanneer je bezoekers verder willen na de ingeladen producten, komen zij op onze website terecht. Als jouw bezoeker bij ons overgaat tot een aankoop ontvang je vervolgens 10% (incl. BTW) van het aankoopbedrag! Afhankelijk van de campagne, kan dit dus zeer lucratief worden.

  Aanlevering materiaal:
  Wij leveren advertentiemateriaal inclusief diverse formaten banners, video's en acties. Uiteindelijk kunt je zelf bepalen welk materiaal u gebruikt op uw website. Alle traffic naar onze website en producten worden automatisch getracked in ons Affiliate Portaal, hier hoeft u zelf niet achteraan te gaan.

  De voordelen voor affiliates:
  - Commissie van 10%
  - Hoog beoordeelde producten
  - Wekelijkse of maandelijkse uitbetaling
  - Goede support
  - Bekende naam in de markt

  De voordelen voor klanten van Witter Gebit™:
  - Laagste prijsgarantie
  - Veilig en effectief
  - 7 dagen per week service
  - Specialist in thuis tanden bleken


  Wat is affiliated marketing?
  Affiliated Marketing is een vorm van adverteren waarbij er online tussen de verkoper en de affiliate een samenwerkingsverband is. Dit is vaak in de vorm van commissie in ruil voor actieve promotie van producten of diensten. Meestal via social media, blog posts of een website.
  E wordt dus afgerekend op basis van gerealiseerde verkopen en transacties, dus per bezoeker van een webshop die een artikel heeft besteld en afgerekend ontvang jij een deel commissie!

  Voor mensen zonder eigen webwinkel is affiliate marketing een eenvoudige manier om toch geld te verdienen. Afhankelijk van het contact tussen affiliate en adverteerder kan het een zeer warme en succesvolle vorm zijn van marketing.


  Bent u geïnteresseerd?
  Meld u zich dan aan bij ons door middel van ons >> Affiliate Portaal <<. Na aanmelding ontvangt u verdere instructies over hoe u onze campagnes het best kunt inladen.
  Voor verdere vragen stuur ons een mail naar: info@wittergebit.nl

  Gratis verzending

  Vóór 22:00 besteld, volgende werkdag in huis

  24/7 De beste service

  Ons team staat klaar om je te helpen

  Veilig online betalen

  Betaal je online aankopen veilig en gemakkelijk

  +7500 Tevreden klanten

  De nummer 1 van Nederland en België in veilig tanden bleken