Witter Gebit
Meteen naar de content

DECEMBER DEALS! 30% KORTING OP ALLES!

Voor 22:00 besteld, morgen GRATIS geleverd

  Hoe werkt het veilig tanden bleken nou echt? En waarom?

  Veilig tanden bleken met deze methode

  Veilig tanden bleken de met vernieuwde 3-in-1 whitening formule

  pap formule
  De Witter Gebitā„¢ 3-in-1 whitening formule is een innovatieve en bewezen effectieve manier voor veilig tanden bleken, en gaat gepaard met verschillende belangrijke positieve effecten. Terwijl reguliere whitening producten juist gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken, is onze tandenbleeksetĀ anders.
  Het bevat cruciale actieve bestanddelen als kaliumnitraat, hydroxyapatiet en ftalimidoperoxycapronzuur. Deze zorgen voor een nieuwe dimensie op het gebied van duurzame tandverzorging en er stralend uitzien. Onze methode is bovendien 100% veilig en wetenschappelijk onderbouwd.

  Gezondheidsrisicoā€™s regulier tandenbleekmiddel

  Reguliere tandenbleekmiddelen bevatten doorgaans het gevreesde waterstofperoxide en agressieve chemicaliƫn, die onder meer zorgen voor demineralisatie. Essentiƫle mineralen verdwijnen als gevolg daarvan uit de tandstructuur. Hierdoor kan niet alleen overgevoeligheid ontstaan, ook komen afgegeven vrije radicalen in contact met het tandglazuur, met alle gevolgen van dien. Denk aan het risico op het oplopen van gaatjes en onomkeerbare celbeschadiging aan de tandpulp, evenals beschadiging van het tandweefsel.

  Bestanddelen en werking van onze whitening formule

  • Kaliumnitraat - dringt via glazuur het binnenste van de tand binnen en zorgt hier voor kalmeren van de zenuwen. Dit gaat overgevoeligheid tegen, waardoor het tanden bleken uiterst comfortabel verloopt.
  • Hydroxyapatiet - dit is een mineraal dat ook wel bekendstaat als HA of HAP en als natuurlijke bouwsteen aanwezig is in ons lichaam. Niet alleen onze tanden en kiezen, maar ook botten bestaan hier voor 65% uit. Het draagt bij aan voorkomen van gaatjes en reduceert kans op ontstekingen, zoals van het tandvlees. Verder verwijdert het aanslag en haalt het de natuurlijke witheid van de tanden terug. Vermindert daarnaast de tandgevoeligheid, door het dichten van open tandbeen-kanaaltjes. Vanwege de positieve werking al jarenlang aanwezig in gerenommeerde tandpastaā€™s.
  • Ftalimidoperoxycapronzuur (PAP) - een peroxidevrij middel dat bijdraagt aan veilig tanden bleken door middel van oxidatie, maar zonder schadelijke bijwerkingen.

  Het resultaat

  Een gebit dat tot 3.5 tinten witter is na slechts Ć©Ć©n behandeling van 10 tot 20 minuten. Ervaar het nu!

  Gratis verzending

  VĆ³Ć³r 22:00 besteld, volgende werkdag in huis

  24/7 De beste service

  Ons team staat klaar om je te helpen

  Veilig online betalen

  Betaal je online aankopen veilig en gemakkelijk

  +7500 Tevreden klanten

  De nummer 1 van Nederland en Belgiƫ in veilig tanden bleken