Witter Gebit
Meteen naar de content

Voor 22:00 besteld, morgen GRATIS geleverd

Op je best in 2024! NU 30% KORTING

★★★★★ 4.4/5.0 Klantenbeoordeling

  Ruilen en Retourneren

  Ben je niet tevreden over je bestelling? Dat vinden wij heel jammer en we horen graag wat wij kunnen doen om je tevreden te stellen.

  Je kunt je bestelling tot 14 dagen retourneren en wij zorgen ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending op je rekening staat.

  Retourbeleid

  • Je hebt 14 kalenderdagen vanaf de datum waarop u de bestelling heeft ontvangen om je bestelling te retourneren. Ingaande vanaf de dag van ontvangst.
  • Vergeet niet uw bestelnummer te vermelden, anders kan ons team u geen restitutie verlenen. Als u uw bestelnummer niet kunt vinden, neem dan contact met ons op.
  • Geopende verzorgingsproducten waarvan de seal is doorbroken kunnen niet retour gestuurd worden i.v.m. hygiëne.
  • Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor je rekening.
  • Zorg ervoor dat het product onbeschadigd wordt terug gestuurd in een zo oorspronkelijk mogelijke staat met alle toebehoren. 
  • De terugbetaling vindt plaats middels dezelfde betalingsmethode als dat oorspronkelijk is gebruikt om de bestelling te plaatsen.

  Annulering van bestellingen en adreswijzigingen

  • Als u het product niet kunt ophalen van het oorspronkelijke adres, probeert de koerier het doorgaans tot 2 keer af te leveren en zal uw pakket vervolgens gedurende 7 dagen bij het dichtstbijzijnde pakketpunt bewaren.
  • Indien aflevering niet kan plaatsvinden door weigering van het pakket of een foutief adres wordt het pakket automatisch teruggestuurd naar ons warenhuis.
  • Als je een terugbetaling wenst, en je hebt bij aflevering het pakket aangenomen, dan kunt je d.m.v. onderstaand retourformulier het product ongebruikt inclusief alle toebehoren terug sturen naar ons. Wij zullen de retourkosten wel in rekening moeten brengen.

   

  Eenvoudig retourneren in 3 simpele stappen

  Stap 1: Vul het retourformulier in

  Download hier het retourformulier en vul deze volledig in.

  Stap 2: Stuur je bestelling op

  Stuur de artikelen samen met het ingevulde retourformulier op naar het adres op het retourformulier. Zorg dat je het pakketje voorziet van een Track en Trace code. Als zender ben jij verantwoordelijk en wij willen niet dat er misverstanden over ontstaan.

  Stap 3: Ontvang het aankoopbedrag op je bankrekening

  Als wij het pakketje hebben ontvangen zorgen we ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen weer op je bankrekening staat.

  Vergeet niet uw retour aan te melden middels contactformulier of e-mail.

  Contactinformatie:
  info@wittergebit.nl

  L. Saalbornstraat 22, 7558ST Hengelo (geen bezoekadres)

  Laatst bijgewerkt: 27-02-2020

  Gratis verzending

  Vóór 22:00 besteld, volgende werkdag in huis

  24/7 De beste service

  Ons team staat klaar om je te helpen

  Veilig online betalen

  Betaal je online aankopen veilig en gemakkelijk

  +7500 Tevreden klanten

  De nummer 1 van Nederland en België in veilig tanden bleken