Voor 22:00 besteld, morgen GRATIS geleverd

NU 30% KORTING Bekend van RTL4

★★★★★ 4.4/5.0 Klantenbeoordeling

Ruilen en Retourneren

Ben je niet tevreden over je bestelling? Dat vinden wij heel jammer en we horen graag wat wij kunnen doen om je tevreden te stellen.
Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat het bij een retour goed verpakt is.
Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@wittergebit.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
  • Vergeet niet uw bestelnummer te vermelden, anders kan ons team u geen restitutie verlenen. Als u uw bestelnummer niet kunt vinden, neem dan contact met ons op.
  • Geopende verzorgingsproducten waarvan de seal is doorbroken kunnen niet retour gestuurd worden i.v.m. hygiëne.
  • Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor je rekening.
  • De terugbetaling vindt plaats middels dezelfde betalingsmethode als dat oorspronkelijk is gebruikt om de bestelling te plaatsen.

Annulering van bestellingen en adreswijzigingen

  • Als je het product niet kunt ophalen van het oorspronkelijke adres, probeert de koerier het doorgaans tot 2 keer af te leveren en zal uw pakket vervolgens gedurende 7 dagen bij het dichtstbijzijnde pakketpunt bewaren.
  • Indien aflevering niet kan plaatsvinden door weigering van het pakket of een foutief adres wordt het pakket automatisch teruggestuurd naar ons warenhuis.
  • Als je een terugbetaling wenst, en je hebt bij aflevering het pakket aangenomen, dan kunt je d.m.v. onderstaand retourformulier het product ongebruikt inclusief alle toebehoren terug sturen naar ons. Wij zullen de retourkosten wel in rekening moeten brengen.

Eenvoudig retourneren in 3 simpele stappen

Stap 1: Vul het retourformulier in

Download hier het retourformulier en vul deze volledig in.

Stap 2: Stuur je bestelling op

Stuur de artikelen samen met het ingevulde retourformulier op naar het adres op het retourformulier. Zorg dat je het pakketje voorziet van een Track en Trace code. Als zender ben jij verantwoordelijk en wij willen niet dat er misverstanden over ontstaan.

Stap 3: Ontvang het aankoopbedrag op je bankrekening

Als wij het pakketje hebben ontvangen zorgen we ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen weer op je bankrekening staat.

Vergeet niet je retour aan te melden middels contactformulier of e-mail.

Contactinformatie:
info@wittergebit.nl

L. Saalbornstraat 22, 7558ST Hengelo (geen bezoekadres)

Laatst bijgewerkt: 27-02-2020