Voor 22:00 besteld, morgen GRATIS geleverd

NU 30% KORTING Bekend van RTL4

★★★★★ 4.4/5.0 Klantenbeoordeling

Over ons

Wittere tanden zorgen voor een frisse en zelfverzekerde uitstraling. Je gebit is iets dat direct opvalt wanneer je met iemand praat.

Als we bijvoorbeeld de TV aanzetten zien we hoe verzorgd en fris een mooi stralend gebit over komt.
O.a. koffie, thee en roken zorgen voor een verkleuring van de tanden. Er heerst bij velen een bepaalde onzekerheid over de verkleuring van hun gebit.

Team Witter Gebit™ beschikt over echte kennis en passie t.a.v. mond- en tandzorg. In de loop der jaren kwamen wij erachter dat wij niet de enigen zijn die graag wittere tanden willen, zonder ingrijpende procedures die vaak ook nog eens veel geld kosten.

Het is onze missie om witte tanden voor iedereen toegankelijk te maken. Veilige whitening-producten die eenvoudig vanuit huis te gebruiken zijn.
Onze producten zijn peroxidevrij, getest en veilig voor uw tandvlees en tandglazuur.

Over Witter Gebit

Na jaren van research, studies en gesprekken hebben wij de nodige kennis opgedaan omtrent het veilig bleken van tanden. Dit heeft geresulteerd in de totstandkoming van de ideale producten, die bij jou thuis niet mogen ontbreken.

Eerlijke prijzen

Natuurlijk vinden wij dat een stralend gebit wat waard is, maar dit mag niet meer kosten dan nodig is. Het moet betaalbaar zijn voor iedereen. Wij hebben zorgvuldig onze producten ontwikkeld op basis van het beste resultaat op de veiligste manier. Deze producten bieden wij aan voor een eerlijke prijs.

Wij betalen voor jou de verzendkosten, zodat je altijd kunt bestellen met GRATIS verzending.

Neem een kijkje op onze webshop en verschijn op je best door middel van een witter gebit!