Witter Gebit
Meteen naar de content

Voor 22:00 besteld, morgen GRATIS geleverd

Op je best in 2024! NU 30% KORTING

ā˜…ā˜…ā˜…ā˜…ā˜… 4.4/5.0 Klantenbeoordeling

  Hoe krijg je wittere tanden?

  Hoe krijg je wittere tanden?

  Een gezond en mooi gebit is een bijzonder waardevol bezit. En dat rijmt niet alleen, het is ook nog eens helemaal waar. Want natuurlijk moet je gebit in de eerste plaats gezond zijn. Het is belangrijk dat je geen gaatjes hebt en dat je tandsteen regelmatig wordt verwijderd door de tandarts of de mondhygiĆ«niste. Maar daarnaast wil je ook graag een mĆ³Ć³i gebit hebben; een rijtje ā€œpearly whitesā€, zogezegd. De kleur van je gebit hoeft overigens niets te zeggen over de gezondheid ervan. Gele tanden kunnen ijzersterk en gezond zijn. Toch is het fijn (en ook wel verstandig) om mooie witte tanden te hebben.

  Waarom je tanden witter maken?

  Je weet dat de eerste indruk die mensen van je krijgen heel belangrijk is. En daarbij is je glimlach misschien nog wel het belangrijkste onderdeel. Als jij een mond met gezonde, stralend witte tanden kunt laten zien, maak je daarmee een prettige indruk op de ander. Natuurlijk hoeven je tanden niet spierwit te zijn, dat is een kwestie van smaak. Maar als je van jezelf niet gezegend bent met een rij parelwitte tanden en misschien zelfs last hebt van verkleurde tanden, dan is het goed daar iets aan te doen. Wittere tanden geven je een jongere, frisse uitstraling. En wie wil dat nou niet? Je zorgt toch ook voor schone kleren en gewassen haar?
  Als je ouder wordt verkleuren je tanden vanzelf. Dus zeker ook ouderen hebben enorm veel baat bij het witter maken van je tanden, omdat ze kunnen zorgen voor een jonger, gezonder uiterlijk.Ā Je vraagt je nu misschien af: hoe krijg ik wittere tanden?

  Hoe maak je je tanden witter?

  Er zijn verschillende manieren om je tanden te bleken. Ten eerste kun je hiervoor naar de tandarts. Je krijgt dan een behandeling, met vaak een goed resultaat. Ook zal de tandarts ervoor zorgen dat het bleken van jouw tanden veilig gebeurt. Het nadeel is dat een tandartsbehandeling heel erg duur is. Gelukkig is er een alternatief: thuis je tanden bleken.

  Hoe kun je thuis je tanden witter maken?

  Met Whitening Strips van Witter Gebitā„¢ kun je zelf thuis je tanden witter maken. De verkleuring, die in de loop der jaren is opgetreden, krijg je hiermee weg Ć©n je maakt tanden geleidelijk witter. Dat scheelt al gauw een heleboel tinten wit! En heel prettig: tanden bleken met whitening strips is vele malen goedkoper dan bleken bij de tandarts. Geen enkele reden dus, om er niet aan te beginnen.
  Zelf je tanden bleken is veilig en effectief mogelijk en de Witter Gebitā„¢ Whitening Strips zijn geschikt voor jong en oud. Hoe je eenvoudig jeĀ tanden witter maaktĀ thuisĀ is nu voor iedereen toegankelijk.

  Hoe krijg ik witte tanden op een veilige manier?

  Met de Whitening Strips van Witter Gebit ben je verzekerd van een veilige methode om je tanden te bleken. Dat komt doordat de 3-in-1 whitening-formule van de strips is samengesteld uit veilige en effectieve ingrediƫnten. De actieve whitening gel is zo samengesteld, dat deze je tanden geleidelijk, veilig witter maakt. Afhankelijk van de hoeveelheid verkleuring kunnen je tanden tot wel 8 tinten witter worden.

  Kunnen gele tanden weer wit worden?

  Gele tanden wit krijgen kan misschien onmogelijk lijken na jaren opbouw vanĀ hardnekkige tandverkleuring van bijvoorbeeld rode wijn, koffieĀ of roken. Net zoals je tanden van oorsprong geen verkleuring hebben, zijn gele tanden gelukkig niet permanent. Met goede mondverzorging en met behulp van Witter Gebitā„¢ kun je weer wittere tanden krijgen. Het leuke is, dat je vaak al na Ć©Ć©n keer gebruik resultaat ziet. Het gewenste resultaat, dat je vaak na een kuur hebt bereikt, blijft wel zes maanden lang zichtbaar.

  Witter Gebit Whitening strips kopen

  Whitening strips kopen is heel eenvoudig. In de webshop van Witter Gebit kun je kiezen voor de verpakking met 14 paar strips. Als je je tanden een beetje witter wilt maken, gebruik dan een aantal strips tot je tevreden bent. Wil je echt een spectaculair resultaat bereiken? Neem dan de kuur van 14 dagen met de Witter Gebit Whitening Strips. Omdat de strips volkomen veilig zijn voor je gebitĀ en voor je tandvlees, kun je een kuur na 72 uur gerust herhalen. De strips zijn bijzonder gemakkelijk In het gebruik. Ze blijven gemakkelijk aan je tanden kleven voor de duur dat je ze gebruikt. Ze zijn zo goed als onzichtbaar, dus je kunt gewoon je dagelijkse bezigheden voortzetten, terwijl je bezig bent je tanden witter te maken. Super makkelijk toch?

  Hoe krijg je wittere Ć©n gezonde tanden?

  Als je gebit eenmaal gezond Ć©n wit is wil je dat natuurlijk graag zo houden. Daar moet je wel iets voor doen: Ga Ć©Ć©n tot twee keer per jaar naar de tandarts voor controle en reinigen. Dit is nodig voor de gezondheid van je tanden en kiezen. Je laat je gebit controleren om te voorkomen dat eventuele kleine gaatjes groter worden en dat je last krijgt van allerlei gebitsproblemen. Je kunt de kans hierop nog eens extra verkleinen door zelf heel goed voor je tanden en kiezen te zorgen. Poets dan ook tweemaal per dag, liefst met een elektrische tandenborstel. Vergeet niet ook het tandvlees te poetsen, of eigenlijk masseren. Hiermee zorg je voor een goede doorbloeding. Zeker als je al last hebt van bloedend tandvlees, is het zaak om goed te masseren, te flossen en te poetsen.
  Snoep, suiker en suikerhoudende drankjes zijn funest voor je tanden. Maar, als je 15 minuten na het gebruik van suikerhoudende drank of voedsel je tanden poetst, beperk je in ieder geval de schade. En je zult het misschien niet denken, maar ook een appel bevat stoffen (zuren) die slecht zijn voor je tanden. Natuurlijk, een appel is gezond, maar ga niet slapen nadat je net een appel hebt gegeten. Poets eerst je tanden.
  Om je tanden net zo mooi wit te houden als ze zijn na een kuurtje whitening strips, herhaal je je kuur 1 of 2 keer per jaar of hou je het resultaat bij met regelmatig een Whitening Strip. Zo heb je altijd een stralende glimlach en zien je tanden er net zo schoon en gezond uit als ze zijn.

  Gratis verzending

  VĆ³Ć³r 22:00 besteld, volgende werkdag in huis

  24/7 De beste service

  Ons team staat klaar om je te helpen

  Veilig online betalen

  Betaal je online aankopen veilig en gemakkelijk

  +7500 Tevreden klanten

  De nummer 1 van Nederland en Belgiƫ in veilig tanden bleken