Witter Gebit
Meteen naar de content

Voor 22:00 besteld, morgen GRATIS geleverd

NU 30% KORTING! Bekend van RTL4

★★★★★ 4.4/5.0 Klantenbeoordeling

  Tandenbleken thuis als een professional

  tandenbleken thuis

  Tandenbleken thuis als een professional met innovatieve Tandenbleekset

  De tijd dat je alleen bij de tandarts of mondhygiënist terecht kon om het best mogelijke visitekaartje van jezelf te worden, is gelukkig allang passé. Tegenwoordig kun je als een semi-professional zelf je tanden witter maken met de bleekset van Witter Gebit. Simpel, snel en bovendien ook nog eens gegarandeerd veilig. Tenminste, als je kiest voor een kwaliteitsvol product al de Witter Gebit Tandenbleekset.

  Tanden bleken is inmiddels behoorlijk ingeburgerd en steeds meer de standaard voor wie goed voor de dag wil komen. Zoals je je voelt wil je immers aan de buitenkant ook uitstralen. Zelfs als je eens een mindere dag hebt, kun je met een rij witte tanden alsnog het verschil maken. Je komt hiermee verzorgd over, straalt zelfverzekerdheid uit en doet iets met je gevoel van eigenwaarde. Kortom, tanden bleken gaat gepaard met vele positieve effecten. En kies je daarnaast ook nog eens voor het zelf uitvoeren van de behandeling, dan bespaar je niet alleen veel tijd, maar ook kosten.

  Witter Gebit Tandenbleekset is zowel heden als toekomst

  Het kan alleen vrij lastig zijn om door de wirwar aan aangeboden producten, zowel online als in de winkels, te bepalen welk artikel nu het beste is om makkelijk te bleken. Het ene product is namelijk het andere niet, en kwaliteit kan onderling sterk verschillen. Dat is misschien wel de belangrijkste reden waarom men graag alsnog een tandprofessional inschakelt voor een behandeling: de keuzestress.

  Deze spanning nemen we graag van je af door de zoektocht een halt toe te roepen en direct de nieuwste innovatie op dit gebied met het best mogelijke resultaat te presenteren. We hebben het dan over de Witter Gebit Tandenbleekset. Deze set voldoet namelijk aan de hoogste kwaliteitseisen, en is zelfs één van de meest effectieve tandenbleeksets die er momenteel te vinden is.

  Zo werkt het tandenbleken thuis

  De set bestaat uit drie whitening gels, een blauw LED-licht, een flexibel bitje en een wit kleurenpalet. Deze ontvang je inclusief eenvoudig te begrijpen handleiding die je stap voor stap begeleidt. De inhoud van deze tandenbleekset is voldoende om gedurende zes dagen 10 minuten per keer je gebit een bleekbehandeling te geven die tot wel 6 tinten witter maakt. Dit doet absoluut geen pijn en hiermee kun je volkomen veilig tanden bleken.

  Wel is het van belang om consequent te kunnen zijn en bereid te zijn om instructies op te volgen. Het is daarnaast aan te raden om voor het best mogelijke resultaat tijdens de behandeldagen donkergekleurde dranken, zoals thee, koffie en rode wijn, even te laten staan. Voor sommigen wellicht lastig, maar daar staat dan wel een stralende glimlach tegenover.

  Gratis verzending

  Vóór 22:00 besteld, volgende werkdag in huis

  24/7 De beste service

  Ons team staat klaar om je te helpen

  Veilig online betalen

  Betaal je online aankopen veilig en gemakkelijk

  +7500 Tevreden klanten

  De nummer 1 van Nederland en België in veilig tanden bleken