Voor 22:00 besteld, morgen GRATIS geleverd

NU 30% KORTING Bekend van RTL4

ā˜…ā˜…ā˜…ā˜…ā˜… 4.4/5.0 Klantenbeoordeling

De beste versie van jezelf dankzij whitestrips

whitestrips

Een goede eerste indruk is belangrijk, maar wist je dat het hebben van een stralend wit gebit ook een impact kan hebben op je sociale leven en carriĆØre?
Wanneer je voor het eerst kennis maakt met iemand, analyseert diegene je uiterlijk en non-verbale signalen, waaronder je glimlach.
Uit onderzoek is gebleken dat 60% van de mensen aangetrokken wordt tot iemand met een mooie lach en verzorgde, witte tanden. Deze mensen worden tevens gezien als vriendelijker, intelligenter en succesvoller dan mensen met gele of verkleurde tanden, zo blijkt weer uit een onderzoek van de American Academy of Cosmetic Dentistry. Bovendien kan een witte glimlach bijdragen aan een groter gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Daarom is het belangrijk om zorg te dragen voor je uiterlijk en gebit, zodat je een goede eerste indruk maakt.

De verbindende werking van je lach

Een glimlach kan wonderen doen en kan je helpen om verbinding te maken met andere mensen, en is een belangrijk aspect van je uiterlijk. Helaas is niet iedereen gezegend met een stralend wit gebit, en kan dit soms een bron van onzekerheid zijn. Gelukkig bestaan er whitestrips van Witter Gebit waarmee jij zelf je tanden witter maken kunt, eenvoudig en comfortabel vanuit huis.

Wat zijn whitestrips en hoe veilig is de Witter Gebit 3-in-1 whitening formule?

Whitestrips zijn dunne, flexibele strips voorzien van een laagje bleekgel. Deze whitening strips worden op je tanden aangebracht en moeten gedurende een half uurtje worden gedragen om je tanden witter te maken. Er zijn veel verschillende soorten whitestrips op de markt, met een hoop onpraktische, schadelijke of ineffectieve soorten. De whitestrips van Witter Gebit daarentegen bevatten een unieke 3-in-1 whitening formule die niet alleen je tanden witter maken maar ook beschermen. Deze zijn een van de meest veilige en effectieve opties voor zelf tanden bleken.

De Witter Gebit 3-in-1 whitening formule bevat een combinatie van ingrediƫnten die helpen om tandverkleuring te verwijderen en je tanden witter te maken, terwijl het tegelijkertijd je tanden beschermt tegen gevoeligheid. De formule bevat onder andere HAp (hydroxyapatiet) en Kaliumcitraat, dat helpt om je tanden te versterken en te beschermen tegen gaatjes en gevoeligheid. Daarnaast bestaat de Witter Gebit 3-in-1 whitening formule het revolutionaire bestanddeel: PAP (ftalimidoperoxycapronzuur). Dit actieve ingrediƫnt maakt je tanden witter en is bovendien veilig voor je tandvlees en je tandglazuur. Het is daarmee een uiterst krachtige vervanger voor het schadelijke waterstofperoxide.

Hoe vaak moet je je tanden bleken met whitestrips en hoe lang blijven de resultaten zichtbaar?

Hoe vaak je je tanden moet bleken met whitestrips hangt af van levensstijl zoals voeding en van erfelijke factoren. Uiteraard is dit ook afhankelijk van het gewenste resultaat. Over het algemeen wordt een behandeling van 30 minuten aanbevolen, gedurende een periode van 7 tot 14 dagen. Na deze periode zou je een mooie verbetering van de kleur van je tanden moeten zien.

Hoe lang de resultaten zichtbaar blijven hangt af van de gebruikelijke factoren zoals leefgewoonten. Als je veel koffie, thee, rode wijn of andere sterk gekleurde voedingsmiddelen consumeert, kunnen de resultaten van het bleken van je tanden sneller vervagen. Het is echter mogelijk om de resultaten langer te behouden door regelmatig een whitestrip te gebruiken, tanden te poetsen en een gezonde levensstijl te hanteren.

Een stralende lach dankzij de Witter Gebit Whitening Strips

Een stralend wit gebit kan een grote impact hebben op je sociale leven en carriĆØre. Het hebben van witte tanden kan je zelfvertrouwen vergroten en kan bijdragen aan een positieve eerste indruk. Whitestrips die bleekgel met de Witter Gebit 3-in-1 whitening formule bevatten, zijn een veilige en effectieve manier om thuis je tanden witter te maken. Door de Whitening Strips regelmatig te gebruiken en een gezonde levensstijl aan te houden, kun je de resultaten langer behouden en genieten van een stralend witte glimlach.