Witter Gebit
Meteen naar de content

ZOMER SALE! TOT 40% KORTING OP ALLES!

Voor 22:00 besteld, morgen GRATIS geleverd

  Wat kost tanden bleken?

  Wat kost tanden bleken?

  Gelukkiger, meer zelfvertrouwen en meer sociale interacties. Deze effecten worden allemaal gelinkt aan het hebben van een rij mooie witte tanden.
  Ondanks het oude vertrouwde twee maal daags poetsen, met een goede tandpasta voor witte tanden, is niet iedereen voorzien van een mooie witte lach. Veel mensen kiezen er daarom voor om hun tanden te laten bleken. Helaas kan dit vrij duur zijn en soms risico’s met zich meebrengen. Vaak is het ook niet prettig om hiervoor helemaal naar de tandarts te moeten of een vreemde bleekstudio.
  Wat kost tanden bleken? Wat is de beste optie om wittere tanden te krijgen? Welke aspecten van tanden bleken zijn belangrijk? Antwoord op deze vragen en meer vind je in dit interessante artikel.

  Tanden bleken bij de tandarts of bleekstudio's

  Het laten bleken van je tanden bij de tandarts of bij een bleekstudio is een manier zijn om je tanden witter te laten maken. Deze opties kunnen wel behoorlijk prijzig zijn. Tandartsen en bleekstudio's rekenen vaak hoge tarieven voor tanden bleken, waardoor het voor sommige mensen onbetaalbaar kan worden. Bovendien kan het proces van tanden bleken bij de tandarts of in een bleekstudio tijdrovend zijn, omdat je meerdere afspraken moet maken en het resultaat niet direct zichtbaar is. Dit kan frustrerend zijn voor mensen die snel resultaat willen zien.

  Naast de hoge kosten en het tijdsaspect zijn er ook bepaalde risico's verbonden aan het bleken van tanden bij de tandarts of in bleekstudio's. Een van de mogelijke risico's is tandgevoeligheid door het gebruik van waterstofperoxide en carabimideperoxide Sommige mensen ervaren na het bleken van hun tanden gevoeligheid of pijn in hun tanden. Dit kan een oncomfortabel gevoel veroorzaken en het genot van een stralend witte glimlach verminderen. Bovendien kan het bleekproces bij de tandarts of in een bleekstudio ook het tandglazuur beschadigen als het niet op de juiste manier wordt uitgevoerd.

  Een beter alternatief: Witter Gebit™ Whitening Strips

  Gelukkig is er een veel beter alternatief beschikbaar voor het bleken van je tanden, namelijk de Witter Gebit™ Whitening Strips. Deze whitening strips bieden een veilige en betaalbare oplossing voor het krijgen van een stralend witte glimlach. In tegenstelling tot andere tandenbleekmethoden bevatten de whitening strips van Witter Gebit™ geen schadelijke waterstofperoxide. In plaats daarvan bevatten deze handige bleekstrips de revolutionaire Witter Gebit™ 3-in-1 formule op basis van het krachtige bleekingrediënt PAP.

  De Witter Gebit™ Whitening Strips zijn gemakkelijk te gebruiken en vereisen geen speciale afspraken bij de tandarts of bleekstudio's. Je kunt ze gewoon thuis gebruiken, op een moment dat jou het beste uitkomt. De whitestrips zijn flexibel en passen zich aan de vorm van je tanden aan, waardoor ze comfortabel op je tanden zitten. Bovendien bevatten de strips remineraliserende bestanddelen die je tandglazuur en tandvlees beschermen, waardoor je zowel een wittere glimlach als een goede mondgezondheid houdt.

  De voordelen van Witter Gebit™ Whitening Strips

  Veiligheid: De Witter Gebit™ Whitening Strips bevatten geen schadelijke waterstofperoxide, waardoor ze veilig te gebruiken zijn zonder risico op tandgevoeligheid of beschadiging van het tandglazuur.

  Gemak: Je kunt de whitening strips thuis gebruiken, op je eigen tijd en comfortabel in je eigen omgeving. Er is geen noodzaak om meerdere afspraken te maken bij de tandarts of bleekstudio's.

  Effectiviteit: Dankzij de krachtige whitening formule op basis van PAP zorgen de Witter Gebit™ Whitening Strips voor een stralend witte glimlach zonder concessies te doen aan de gezondheid van je tanden.

  Betaalbaarheid: In vergelijking met tandartsbehandelingen of bezoeken aan een bleekstudio zijn de Witter Gebit™ Whitening Strips een betaalbare optie die dezelfde resultaten kunnen leveren.

  Tanden bleken prijs t.o.v. voordelen

  Tanden bleken kan duur zijn bij de tandarts of bij bleekstudio's, en het kan ook risico's met zich meebrengen. Gelukkig is er een veel beter alternatief beschikbaar: de Witter Gebit™ Whitening Strips. Deze strips bieden een veilige, gemakkelijke en betaalbare manier om je tanden witter te maken. Met hun innovatieve whitening formule op basis van PAP en remineraliserende bestanddelen, zorgen de Witter Gebit™ Whitening Strips voor een stralend witte glimlach zonder concessies te doen aan de gezondheid van je tanden. Dus waar wacht je nog op? Probeer de Witter Gebit™ Whitening Strips vandaag nog en geniet van een prachtige glimlach!

  Gratis verzending

  Vóór 22:00 besteld, volgende werkdag in huis

  24/7 De beste service

  Ons team staat klaar om je te helpen

  Veilig online betalen

  Betaal je online aankopen veilig en gemakkelijk

  +7500 Tevreden klanten

  De nummer 1 van Nederland en België in veilig tanden bleken