Voor 22:00 besteld, morgen GRATIS geleverd

NU 30% KORTING Bekend van RTL4

ā˜…ā˜…ā˜…ā˜…ā˜… 4.4/5.0 Klantenbeoordeling

Wat kost tanden bleken?

Wat kost tanden bleken?

Gelukkiger, meer zelfvertrouwen en meer sociale interacties. Deze effecten worden allemaal gelinkt aan het hebben van een rij mooie witte tanden.
Ondanks het oude vertrouwde twee maal daags poetsen, met een goede tandpasta voor witte tanden, is niet iedereen voorzien van een mooie witte lach. Veel mensen kiezen er daarom voor om hun tanden te laten bleken. Helaas kan dit vrij duur zijn en soms kan tanden bleken risicoā€™s met zich meebrengen. Vaak is het ook niet prettig om hiervoor helemaal naar de tandarts te moeten of een vreemde bleekstudio.
Wat kost tanden bleken? Wat is de beste optie om wittere tanden te krijgen? Welke aspecten van tanden bleken zijn belangrijk? Antwoord op deze vragen en meer vind je in dit interessante artikel.

Tanden bleken bij de tandarts of bleekstudio's

Het laten bleken van je tanden bij de tandarts of bij een bleekstudio is een manier zijn om je tanden witter te laten maken. Deze opties kunnen wel behoorlijk prijzig zijn. Tandartsen en bleekstudio's rekenen vaak hoge tarieven voor tanden bleken, waardoor het voor sommige mensen onbetaalbaar kan worden. Bovendien kan het proces van tanden bleken bij de tandarts of in een bleekstudio tijdrovend zijn, omdat je meerdere afspraken moet maken en het resultaat niet direct zichtbaar is. Dit kan frustrerend zijn voor mensen die snel resultaat willen zien.

Naast de hoge kosten en het tijdsaspect zijn er ook bepaalde risico's verbonden aan het bleken van tanden bij de tandarts of in bleekstudio's. Een van de mogelijke risico's is tandgevoeligheid door het gebruik van waterstofperoxide en carabimideperoxide Sommige mensen ervaren na het bleken van hun tanden gevoeligheid of pijn in hun tanden. Dit kan een oncomfortabel gevoel veroorzaken en het genot van een stralend witte glimlach verminderen. Bovendien kan het bleekproces bij de tandarts of in een bleekstudio ook het tandglazuur beschadigen als het niet op de juiste manier wordt uitgevoerd.

Een beter alternatief: Witter Gebitā„¢ Whitening Strips

Gelukkig is er een veel beter alternatief beschikbaar voor het bleken van je tanden, namelijk de Witter Gebitā„¢ Whitening Strips. Deze whitening strips bieden een veilige en betaalbare oplossing voor het krijgen van een stralend witte glimlach. In tegenstelling tot andere tandenbleekmethoden bevatten de whitening strips van Witter Gebitā„¢ geen schadelijke waterstofperoxide. In plaats daarvan bevatten deze handige bleekstrips de revolutionaire Witter Gebitā„¢ 3-in-1 formule op basis van het krachtige bleekingrediĆ«nt PAP.

De Witter Gebitā„¢ Whitening Strips zijn gemakkelijk te gebruiken en vereisen geen speciale afspraken bij de tandarts of bleekstudio's. Je kunt ze gewoon thuis gebruiken, op een moment dat jou het beste uitkomt. De whitestrips zijn flexibel en passen zich aan de vorm van je tanden aan, waardoor ze comfortabel op je tanden zitten. Bovendien bevatten de strips remineraliserende bestanddelen die je tandglazuur en tandvlees beschermen, waardoor je zowel een wittere glimlach als een goede mondgezondheid houdt.

De voordelen van Witter Gebitā„¢ Whitening Strips

Veiligheid: De Witter Gebitā„¢ Whitening Strips bevatten geen schadelijke waterstofperoxide, waardoor je veilig tanden bleken kunt zonder risico op tandgevoeligheid of beschadiging van het tandglazuur.

Gemak: Je kunt de whitening strips thuis gebruiken, op je eigen tijd en comfortabel in je eigen omgeving. Er is geen noodzaak om meerdere afspraken te maken bij de tandarts of bleekstudio's.

Effectiviteit: Dankzij de krachtige whitening formule op basis van PAP zorgen de Witter Gebitā„¢ Whitening Strips voor een stralend witte glimlach en effectieve verwijdering van tandaanslag zonder concessies te doen aan de gezondheid van je tanden.

Betaalbaarheid: In vergelijking met tandartsbehandelingen of bezoeken aan een bleekstudio zijn de Witter Gebitā„¢ Whitening Strips eenĀ voordeligeĀ optie die dezelfde resultaten kunnen leveren.

Tanden bleken prijs t.o.v. voordelen

Tanden bleken kan duur zijn bij de tandarts of bij bleekstudio's, en het kan ook risico's met zich meebrengen. Gelukkig is er een veel beter alternatief beschikbaar: de Witter Gebitā„¢ Whitening Strips. Deze strips bieden een veilige, gemakkelijke en betaalbare manier om je tanden witter te maken. Met hun innovatieve whitening formule op basis van PAP en remineraliserende bestanddelen, zorgen de Witter Gebitā„¢ Whitening Strips voor een stralend witte glimlach zonder concessies te doen aan de gezondheid van je tanden. Dus waar wacht je nog op? Probeer de Witter Gebitā„¢ Whitening Strips vandaag nog en geniet van een prachtige glimlach!