Voor 22:00 besteld, morgen GRATIS geleverd

NU 30% KORTING Bekend van RTL4

★★★★★ 4.4/5.0 Klantenbeoordeling

Is zelf tanden bleken wel veilig?

Is zelf tanden bleken wel veilig

In magazines, op de verschillende sociale mediakanalen en op tv, het is niet te missen dat steeds meer celebrities stralend witte tanden hebben, voor de perfecte Hollywood smile. Dat is natuurlijk niet het gevolg van een flinke poetsbeurt, maar van één of meerdere behandelingen die ze ondergaan hebben. Klinkt misschien bijna als een ver-van-mijn-bed-show, terwijl ook voor jou een witte lach binnen handbereik ligt. En je hoeft er niet eens voor naar de tandarts of mondhygiënist. Benieuwd hoe? Eenvoudig zelf je tanden tanden witten met Witter Gebit™ Whitening Strips is het antwoord.

Hoe werken zulke whitening strips precies?

De Witter Gebit™ 3D Ultra Whitening Strips doen meer dan alleen het zorgen voor een wit gebit. Ze zorgen er ook voor dat vuil en bacteriën verwijderd worden. Hierdoor lijken je tanden niet alleen schoner, ze zijn het ook echt. De strips zijn trouwens elastisch, waardoor je ze gemakkelijk om de tanden heen kunt plaatsen en vervolgens eraan kleven. Ze hoeven ook maar 30 minuten te blijven zitten. Het resultaat? Een gebit dat tot 8 tinten witter is. Een kind kan de was doen.

Makkelijk bleken wanneer jij dat wilt

Het is ook ontzettend fijn dat je voor het tanden bleken de deur niet uit hoeft. Je blijft lekker in je eigen vertrouwde omgeving en kiest zelf het moment uit waarop je de whitening strips gebruiken wilt. Of dat nu is terwijl je ontspannen op de bank aan het lezen bent, een taart aan het bakken bent of buiten in de tuin bezig bent. Dat scheelt een hoop gedoe met het inplannen van een afspraak, reistijd en hoge behandelingskosten.

Is zelf je tanden bleken schadelijk?

Het kan erg verwarrend zijn. De één zegt dat je het zelf bleken maar beter niet kunt doen, terwijl de ander er juist bij zweert. Hoe zit dat nou precies?

Waar je vooral op dient te letten, is dat je niet zomaar ergens whitening strips aanschaft. De ene strip is namelijk de andere niet. Er zit veel verschil in ingrediënten en effectiviteit van het tanden bleekmiddel op de whitening strips. Belangrijk is om te kiezen voor een bedrijf dat producten aanbiedt die goed zijn gekeurd volgens de Europese wetgeving. Het laatste wat je wilt is natuurlijk dat je prachtige witte tanden hebt, maar wel bloot bent gesteld aan gezondheidsrisico’s. Ook erg belangrijk is het dat je de instructies zoals vermeld bij de whitening strips letterlijk opvolgt.

Zolang je deze tips ter harte neemt, is je tanden bleken thuis volkomen veilig en staat niets jou nog een stralende glimlach in de weg.

Waar kun je de whitening strips kopen?

Op wittergebit.nl kun je de whitening strips bestellen, deze zijn zeer effectief en voldoen aan bovengenoemde criteria. Hiermee kun je voordelig zelf tanden bleken. Onderaan de productpagina kun je tevens alle reviews over de Witter Gebit whitening strips lezen.