Voor 22:00 besteld, morgen GRATIS geleverd

NU 30% KORTING Bekend van RTL4

★★★★★ 4.4/5.0 Klantenbeoordeling

Tanden Bleekmiddel van Witter Gebit: De Ultieme Formule

Bleekmiddel Tanden van Witter Gebit

In de zoektocht naar een stralend witte lach is het belangrijk om de verschillen te begrijpen tussen traditionele tandenbleekmiddelen en het innovatieve Witter Gebit™-bleekmiddel. Er heeft een ware evolutie plaatsgevonden op het gebied van thuis tanden bleken. Terwijl veel reguliere producten vaak risico's met zich meebrengen, brengt Witter Gebit™ een veilige en krachtige 3-in-1 whitening-formule die je gebit op een positieve manier witter maakt.

Veiligheid Voorop: Certificering en Risicovrije Samenstelling

Het Witter Gebit™ 3-in-1 Tanden Bleekmiddel

Witter Gebit™ onderscheidt zich door zijn gebruik van haar unieke 3-in-1 whitening-formule. Deze formule, gebaseerd op veilige en krachtige bestanddelen, is niet alleen gecertificeerd maar ook volledig vrij van het risicovolle waterstofperoxide. Hierdoor kan het bleekproces veilig verlopen.

Veilig Tanden Bleekmiddel

Witter Gebit™ staat voor de beste versie van jezelf zonder concessies te doen voor je gezondheid. Veiligheid van het bleekmiddel dat wordt gebruikt in onze tandenbleek producten is dan ook essentieel. Gebruikers kunnen met vertrouwen hun tanden witten, zonder blootstelling aan schadelijke stoffen zoals waterstofperoxide. Dit maakt o.a. de Witter Gebit™ Whitening Strips zo populair.

Hoe Werkt het Witter Gebit™ Tandenbleekmiddel? De Wetenschap Erachter

Oxidatie Zonder Schadelijke Radicalen

Traditionele bleekmiddelen veroorzaken vaak schadelijke radicalen tijdens het oxidatieproces. Dit oxidatieproces is in de basis nodig om de hardnekkige tandverkleuring grondig te kunnen verwijderen, en zo dus je tanden witter te maken. Bij Witter Gebit™ daarentegen vindt oxidatie plaats zonder de vrijgave van schadelijke stoffen. Sterker nog, door de toevoeging van belangrijke mineralen wordt de tand zelfs sterk gehouden, wat bijdraagt aan een goede mondgezondheid.

Remineraliserend Bleekmiddel voor Tanden

De revolutionaire Witter Gebit™ formule van het bleekmiddel bevat remineraliserende bestanddelen, waaronder kaliumnitraat en hydroxyapatiet. Deze ingrediënten bieden bescherming tegen gevoelige tanden, verminderen de kans op gaatjes, en dragen bij aan het voorkomen van bruine aanslag op tanden.

  1. Hydroxyapatiet, een cruciaal bouwsteen voor tanden die in zijn natuurlijke vorm voor 97% van je tandglazuur uitmaakt en 70% van je tandbeen. Het zorgt voor een sterke tandstructuur en houdt je glazuurlaag op peil.
  2. Kaliumnitraat zorgt met een mooi woord voor desensibilisatie, dit betekent dat het de tandgevoeligheid verminderd. Daarnaast gaat het tandbederf tegen door het remmen van de groei van bepaalde bacteriën in je mond.
  3. De toevoeging van phthalimidoperoxycapronzuur (PAP) zorgt voor een veilige en krachtige whitening, waardoor gebruikers zonder pijn hun tanden witter kunnen maken. Dit is een nieuw bleekingrediënt in de tandenbleekindustrie en een veel beter alternatief voor peroxide.

Het Beste Tanden Bleekmiddel van Witter Gebit™ versus Traditionele Producten

Geen Compromissen: Veiligheid en Effectiviteit Gecombineerd

Witter Gebit™ streeft naar een ongeëvenaarde combinatie van veiligheid en effectiviteit in haar bleekformule. In vergelijking met traditionele tanden bleekmiddelen biedt het niet alleen wittere tanden, maar ook langdurige resultaten zonder compromissen te hoeven doen op het gebied van mondgezondheid.

Positieve Gevolgen Voor de Gehele Mondgezondheid

Terwijl traditionele bleekmiddelen vaak gepaard gaan met risico’s voor je tanden, bevordert Witter Gebit™ de mondgezondheid. Van verminderde gevoeligheid tot een lager risico op tandvleesproblemen, de voordelen reiken verder dan alleen een stralende glimlach. Kies voor veilig en effectief tanden witten met Witter Gebit™ en geniet van een stralende glimlach zonder compromissen te sluiten.