Voor 22:00 besteld, morgen GRATIS geleverd

NU 30% KORTING Bekend van RTL4

★★★★★ 4.4/5.0 Klantenbeoordeling

Witter Gebit™: Tandarts Resultaat Voordelig vanuit Huis

Witter Gebit™: Tandarts Resultaat Voordelig vanuit Huis

Een stralende glimlach zonder het gedoe en de kosten van een tandarts? Ontdek Witter Gebit™, waar tandartsresultaten samenkomen met veiligheid en het gemak van thuisgebruik. Laten we een duik nemen in deze revolutionaire tandenbleekmethode en ontdekken waarom het niet alleen erg gemakkelijk en betaalbaar is, maar ook wetenschappelijk bewezen effectief.

Wat maakt Witter Gebit™ anders?

"Witter Gebit brengt een verfrissende benadering voor wittere tanden op een verantwoordelijke manier. Deze nieuwe methode werkt middels op een ander bleekingrediënt dan gebruikelijk. Het tandglazuur blijkt er niet mee aangetast te worden wat positief is. Met je gebit moet je ten slotte verstandig omgaan."
- Dr. M.A. Kasbergen

Witter Gebit™ onderscheidt zich van traditionele methoden door haar gebruiksgemak en veiligheid. Als innovatief leider in de tandenbleekindustrie streeft Witter Gebit™ naar een mooiere lach voor iedereen. Een behandeling vanuit huis moet niet alleen effectief zijn maar ook een prettige ervaring.

  1. Gebruiksvriendelijkheid

Met het gemak van thuis je tanden bleken biedt Witter Gebit™ een gebruiksvriendelijke oplossing. Geen gedoe meer met afspraken bij de tandarts. Het is erg eenvoudig in gebruik, zodat je moeiteloos je tanden kunt bleken in je eigen vertrouwde omgeving.

  1. Wetenschappelijk Bewezen Formule

Het werkzame middel in de Witter Gebit™ formule, ftalimidoperoxycapronzuur (PAP), blijkt wetenschappelijk onderbouwd effectief, onder meer uit dit onderzoek en uit deze wetenschappelijke studie. De formule biedt niet alleen een stralende glimlach maar is ook gebaseerd op recente onderzoeken.

  1. Gezond Gebit

Witter Gebit™ Whitening Strips bleken niet alleen je tanden; ze houden je gebit ook sterk. Het toegevoegde hydroxyapatiet (HAP) heeft een remineraliserende werking op je tandglazuur. Daarnaast verlaagt de zuurgraad wat weer handig is zodat de whitening in je tanden effectiever plaats kan vinden. De ACP draagt ook bij aan sterkere tanden.

  1. Geen Vervelende Ingrediënten

Witter Gebit™ maakt geen gebruik van peroxide maar van ftalimidoperoxycapronzuur (PAP). Dit middel is een bewezen krachtig alternatief voor het risicovolle peroxide. Effectief in het verwijderen van bruine aanslag op tanden maar dan met minder kans op vervelende bijwerkingen zoals pijn en gevoeligheid.

  1. Snelle en Makkelijke Behandeling

In onze drukke levens is tijd kostbaar. De behandeling kost slechts een half uurtje per dag. Je bent met de Witter Gebit™ Whitening Strips dus weinig tijd kwijt. De strips zijn flexibel en passen zich aan de vorm van je tanden, waardoor je geen gedoe hebt met het op maat maken van een bitje en zo dus ook hoge kosten vermijdt.

  1. Veiligheid en Zekerheid

Witter Gebit™ zet zich in voor de veiligheid van haar gebruikers. De gezondheid van het gebit heeft namelijk prioriteit. De formule is niet alleen krachtig maar ook veilig en voldoet aan de Europese normen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over schadelijke effecten op je tanden en tandvlees.

Een Wetenschappelijk Onderbouwde Revolutie in Tandenbleektechniek

Witter Gebit™ biedt een innovatieve methode van tanden bleken zonder peroxide, waardoor je professionele resultaten behaalt zonder de kosten en ongemakken van een tandartsbezoek. Geniet van een wittere lach en voel jezelf op je allerbest, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis.