Witter Gebit
Meteen naar de content

Voor 22:00 besteld, morgen GRATIS geleverd

Op je best in 2024! NU 30% KORTING

ā˜…ā˜…ā˜…ā˜…ā˜… 4.4/5.0 Klantenbeoordeling

  Tanden bleken zonder peroxide is de toekomst

  Tanden bleken zonder peroxide is de toekomst

  Mooie witte tanden zijn een weerspiegeling van je verzorging en gezondheid. In veel studies wordt een witte lach ook gelinkt aan zelfvertrouwen in sociale situaties. Bij het tanden bleken word er doorgaans gebruik gemaakt van bleekmiddelen op basis van peroxide. Dit kan echter wel risicoā€™s met zich meebrengen. Dit levert een nieuw vraagstuk op. Kun je tanden bleken zonder waterstofperoxide?
  De Witter Gebitā„¢ formule werkt daarentegen zonder het risicovolle middel peroxide. De non-peroxide bleekgel is uitermate geschikt om veilig thuis te gebruiken en maakt tanden bleken zonder peroxide mogelijk. Maar wat maakt de bleekgel met deze formule nou zo bijzonder?

  Tanden bleken zonder peroxide

  Voor 2012 mocht er een relatief hoge concentratie peroxide worden gehanteerd in schoonheidssalons en bleekstudioā€™s, maar de wet- en regelgeving heeft dit sinds 2012 teruggebracht wegens de mogelijke risicoā€™s. Sindsdien werken zij bleekmiddelen die minimale hoeveelheden peroxide bevat. Hierdoor is de effectiviteit van het tanden bleken afgenomen. Bovendien is het laten bleken met peroxide wat duurder en risicovoller wegens pijn en tandgevoeligheid.

  De nadelen van bleken met peroxide

  Peroxide is de meest voorkomende stof die wordt gebruikt om tanden te bleken. Vaak in de vorm van waterstofperoxide of carbamideperoxide. Reguliere bleekmiddelen bevatten naast peroxide vaak andere agressieve chemicaliƫn, die kunnen zorgen voor demineralisatie. Dit houdt in dat essentiƫle mineralen verdwijnen uit de tandstructuur waardoor je gevoelige tanden kunt krijgen. Daarnaast kunnen de afgegeven vrije radicalen in contact komen met het tandglazuur en nadelige gevolgen hebben. Zo is er een hogere kans op gaatjes en kan het tandweefsel zelfs voorgoed beschadigen.

  Waarom tanden bleken zonder peroxide?

  Vanwege de mogelijke schadelijke effecten voor je tandvlees en tanden heeft de Europese regelgeving het gebruik van peroxide grotendeels aan banden gelegd. Tanden bleken zonder peroxide brengt een stuk minder risicoā€™s met zich mee. Na jaren ontwikkeling is er een veilig en effectief alternatief op de markt: de peroxidevrije Witter Gebitā„¢ whitening formule.

  Wat is de Witter Gebitā„¢ non-peroxide formule?

  De unieke formule van Witter Gebitā„¢ bevat geen peroxide en is ontwikkeld op basis van veilige en krachtige ingrediĆ«nten. Dankzij de jaren lange ervaring en verschillende onderzoeken zijn een van de populairste producten van Nederland en BelgiĆ« tot stand gekomen. De Witter Gebitā„¢ whitening formule is perfect geschikt om zelf je tanden veilig en pijnloos te bleken. Daarnaast bevat deze revolutionaire formule remineraliserende bestanddelen om je tanden gezond en sterk te houden. Deze non-peroxide bleekformule wordt o.a. gebruikt in de Witter Gebitā„¢ Whitening Strips.
  Je tanden zijn een kostbaar bezit dus investeer in je glimlach en kies voor veilig tanden bleken zonder peroxide.

  Gratis verzending

  VĆ³Ć³r 22:00 besteld, volgende werkdag in huis

  24/7 De beste service

  Ons team staat klaar om je te helpen

  Veilig online betalen

  Betaal je online aankopen veilig en gemakkelijk

  +7500 Tevreden klanten

  De nummer 1 van Nederland en Belgiƫ in veilig tanden bleken