Witter Gebit
Meteen naar de content

Voor 22:00 besteld, morgen GRATIS geleverd

Op je best in 2024! NU 30% KORTING

ā˜…ā˜…ā˜…ā˜…ā˜… 4.4/5.0 Klantenbeoordeling

  Hoe worden je tanden witter?

  tanden bleken strips

  Een stralend witte lach streven we allemaal na. Wittere tanden geven je een mooie en verzorgde uitstraling. Daarnaast kan het ook een positieve invloed hebben op je zelfvertrouwen en kan ervoor zorgen dat je je meer ontspannen en zelfverzekerd voelt in sociale situaties. In dit artikel bespreken we hoe je tanden witter worden en leggen we uit hoe dit op een een veilige manier kan.

  Aanslag op het tandglazuur verwijderen

  Bleekgel werkt door in te werken op bruineĀ aanslag op tanden die zich in de poriĆ«n van het tandglazuur heeft opgebouwd. Door de jaren heen kunnen dranken, voedsel en andere factoren ervoor zorgen dat er verkleuringen ontstaan op het oppervlak van je tanden. Deze verkleuringen kunnen variĆ«ren van lichte vlekken tot diepere verkleuringen. Tanden bleekmiddel voor jeĀ gebit bevat ingrediĆ«nten die de chemische bindingen tussen de aanslag en het tandglazuur afbreken, waardoor de verkleuringen worden verminderd of volledig worden verwijderd.

  Tandverkleuringen op het tandbeen aanpakken

  Naast het tandglazuur kan bleekgel ook inwerken op het tandbeen, het onderliggende weefsel onder het glazuur. Tandbeen heeft van nature een gelige kleur en beĆÆnvloedt de kleur van je tanden. Wanneer het tandbeen wordt blootgesteld aan bleekgel, dringen de actieve ingrediĆ«nten door het glazuur heen en breken ze de verkleuringen af die zich in het tandbeen hebben opgehoopt. Dit helpt bij het verder ophelderen van je tanden en draagt bij aan een witte lach.

  Pijnloos bleken zonder risico voor tandglazuur en tandvlees

  De Witter Gebit Whitening Strips zijn ontworpen om een veilige en pijnloze ervaring te bieden bij het bleken van je tanden. In tegenstelling tot sommige tandenbleekmiddelen die waterstofperoxide bevatten, wat schadelijk kan zijn voor het tandglazuur en het tandvlees, is de bleekgel in de Witter Gebit Whitening Strips op basis van een revolutionair veilig bleekingrediƫnt genaamd PAP (phthalimidoperoxycapronzuur). Dit ingrediƫnt is zacht voor je tandglazuur en veroorzaakt geen schade aan het tandvlees.

  Remineraliserende bestanddelen voor gezonde en sterke tanden

  Naast het veilige bleekingrediƫnt, bevatten de Witter Gebit Whitening Strips ook remineraliserende bestanddelen. Deze bestanddelen zijn ontwikkeld om je tanden gezond en sterk te houden, terwijl ze tegelijkertijd gevoeligheid verminderen. Normaal gesproken kan bleekproces de natuurlijke mineralen in je tanden tijdelijk aantasten, maar dankzij deze remineraliserende bestanddelen wordt dit voorkomen, waardoor je tanden gezond blijven tijdens het bleken.

  De werking van de Witter Gebit Whitening Strips

  Witter Gebit Whitening Strips werken door de gelijkmatige afgifte van de bleekgel aan je tanden. De strips zijn gemaakt van een zachte, flexibele kunststof die zich aanpast aan de vorm van je tanden en ervoor zorgt dat de gel goed wordt verdeeld. Hierdoor krijgen al je tanden een gelijke hoeveelheid bleekmiddel en is het super eenvoudig om thuis te gebruiken.

  Gratis verzending

  VĆ³Ć³r 22:00 besteld, volgende werkdag in huis

  24/7 De beste service

  Ons team staat klaar om je te helpen

  Veilig online betalen

  Betaal je online aankopen veilig en gemakkelijk

  +7500 Tevreden klanten

  De nummer 1 van Nederland en Belgiƫ in veilig tanden bleken