Voor 22:00 besteld, morgen GRATIS geleverd

NU 30% KORTING Bekend van RTL4

★★★★★ 4.4/5.0 Klantenbeoordeling

Hoe worden je tanden witter?

tanden bleken strips

Een stralend witte lach streven we allemaal na. Wittere tanden geven je een mooie en verzorgde uitstraling. Daarnaast kan het ook een positieve invloed hebben op je zelfvertrouwen en kan ervoor zorgen dat je je meer ontspannen en zelfverzekerd voelt in sociale situaties. In dit artikel bespreken we hoe je tanden witter worden en leggen we uit hoe dit op een een veilige manier kan.

Aanslag op het tandglazuur verwijderen

Bleekgel werkt door in te werken op bruine aanslag op tanden die zich in de poriën van het tandglazuur heeft opgebouwd. Door de jaren heen kunnen dranken, voedsel en andere factoren ervoor zorgen dat er verkleuringen ontstaan op het oppervlak van je tanden. Deze verkleuringen kunnen variëren van lichte vlekken tot diepere verkleuringen. Tanden bleekmiddel voor je gebit bevat ingrediënten die de chemische bindingen tussen de aanslag en het tandglazuur afbreken, waardoor de verkleuringen worden verminderd of volledig worden verwijderd.

Tandverkleuringen op het tandbeen aanpakken

Naast het tandglazuur kan bleekgel ook inwerken op het tandbeen, het onderliggende weefsel onder het glazuur. Tandbeen heeft van nature een gelige kleur en beïnvloedt de kleur van je tanden. Wanneer het tandbeen wordt blootgesteld aan bleekgel, dringen de actieve ingrediënten door het glazuur heen en breken ze de verkleuringen af die zich in het tandbeen hebben opgehoopt. Dit helpt bij het verder ophelderen van je tanden en draagt bij aan een witte lach.

Pijnloos bleken zonder risico voor tandglazuur en tandvlees

De Witter Gebit Whitening Strips zijn ontworpen om een veilige en pijnloze ervaring te bieden bij het bleken van je tanden. In tegenstelling tot sommige tandenbleekmiddelen die waterstofperoxide bevatten, wat schadelijk kan zijn voor het tandglazuur en het tandvlees, is de bleekgel in de Witter Gebit Whitening Strips op basis van een revolutionair veilig bleekingrediënt genaamd PAP (phthalimidoperoxycapronzuur). Dit ingrediënt is zacht voor je tandglazuur en veroorzaakt geen schade aan het tandvlees.

Remineraliserende bestanddelen voor gezonde en sterke tanden

Naast het veilige bleekingrediënt, bevatten de Witter Gebit Whitening Strips ook remineraliserende bestanddelen. Deze bestanddelen zijn ontwikkeld om je tanden gezond en sterk te houden, terwijl ze tegelijkertijd gevoeligheid verminderen. Normaal gesproken kan bleekproces de natuurlijke mineralen in je tanden tijdelijk aantasten, maar dankzij deze remineraliserende bestanddelen wordt dit voorkomen, waardoor je tanden gezond blijven tijdens het bleken.

De werking van de Witter Gebit Whitening Strips

Witter Gebit Whitening Strips werken door de gelijkmatige afgifte van de bleekgel aan je tanden. De strips zijn gemaakt van een zachte, flexibele kunststof die zich aanpast aan de vorm van je tanden en ervoor zorgt dat de gel goed wordt verdeeld. Hierdoor krijgen al je tanden een gelijke hoeveelheid bleekmiddel en is het super eenvoudig om thuis te gebruiken.