Voor 22:00 besteld, morgen GRATIS geleverd

NU 30% KORTING Bekend van RTL4

ā˜…ā˜…ā˜…ā˜…ā˜… 4.4/5.0 Klantenbeoordeling

Eenvoudig een stralende lach met whitening strips

Evie whitening strip witter gebit

De effecten van een stralende glimlach

Waar vroeger nog een taboe heerste op wittere tanden krijgen, durven steeds meer mensen tegenwoordig te kiezen voor een witter gebit, door hun tanden te laten bleken. Maar wat is er nou eigenlijk zo mooi aan een stralende glimlach met witte tanden? En hoe maak je eenvoudig zelf tanden witter?

Veel mensen vinden gele tanden er onverzorgd uitzien. Wittere tanden geven je een schone en frisse uitstraling. Dit zorgt ervoor dat je een verpletterende eerste indruk kunt achterlaten op andere mensen. Mensen zullen je stralende glimlach niet gauw vergeten!

Ook hebben mensen met een wit gebit meer zelfvertrouwen. Wanneer je mooie witte tanden hebt zal je eerder de neiging hebben om voluit te lachen. Het lachen met ontblootte tanden geeft een sympathieke en sociaalvaardige indruk op andere mensen.

Uit onderzoek blijkt dat witte tanden je gemiddeld 5 tot 10 jaar jonger doen lijken, en dat witte tanden geassocieerd worden met hogere intelligentie en levensstandaard.

Wat zijn whitening strips?

Gelukkig hoef je tegenwoordig niet meer speciaal naar een mondhygiƫnist of tandarts om je tanden witter te laten maken. Je kunt zelf eenvoudig thuis tanden bleken met behulp van whitening strips. Deze manier van je tanden witter maken is overgewaaid uit Amerika, en blijkt door de jaren heen erg populair te zijn geworden in Nederland.

Een setje whitening strips bestaat uit twee flexibele strips met daarop bleekgel welke je tanden geleidelijk witter maken. De ene strip gebruik je om de reeks boventanden witter te maken, en de tweede strip gebruik je voor de ondertanden. Een tandenbleekset maakt niet alleen je tanden witter, maar zorgt er bovendien voor dat bacteriƫn en vuil verwijderd worden.

Hoe werken whitening strips?

Voor het gebruik van de strips voor wittere tanden is het van belang dat je de tanden vrij maakt van speeksel en viezigheid. Poets je tanden grondig zodat met tandpasta en borstel ze eventueel lichtjes na met water.

Zorg er ook voor dat je tanden goed droog zijn voor je de strips op je tanden aanbrengt. Dit is van belang voor een zo effectief mogelijke werking van de bleekgel.
Open het zakje met de strips en haal de strips van het plastic. Er zit verschil in lengte van de twee strips. De kortste strip is geschikt voor plaatsen op de ondertanden. Gebruik deze als eerste, dat is het handigste.

Gebruik een spiegel om de strip goed te kunnen plaatsen. Je plaatst de strip met de gelzijde aan op de tanden. Let erop dat het geheel goed aansluit. Druk de strip zachtjes aan, zodat de strip goed hecht op je tanden.

De strips dien je 30 minuten te laten werken op je tanden. Wanneer deze tijd is vervuld, kun je de strip van de tanden verwijderen. Spoel de mond goed na gebruik van de strips.

Voor een optimaal resultaat raden we aan om dit proces enkele dagen te herhalen. Vaak ziet men na ongeveer 2 of 3 dagen resultaat.

De veiligheid en betrouwbaarheid van whitening strips

Koop whitening strips niet zomaar ergens. Het verschil in kwaliteit van strips op de markt is groot. Zo zijn er ook veel onbetrouwbare varianten in omloop. Deze neppe strips werken vaak een stuk minder goed en kunnen bovendien schadelijk zijn voor de tanden. bij de Witter Gebit Whitening Strips vindt oxidatie plaats en komen er geen schadelijke radicale stoffen vrij. Ook zijn er mineralen toegevoegd die zorgen voor een sterkere tand, en een betere weerstand van de tand.

Tips:

We geven je een aantal tips voor het gebruik van strips voor het creƫren van wittere tanden:

1. Let bij het whitening strips kopen op de houdbaarheidsdatum van de strips. Wanneer de strips over datum zijn kan dit het resultaat erg verslechteren.
2. Kies niet voor strips uit bijvoorbeeld China of Hongkong. We zien dat deze strips vaak nep zijn. De prijs is een stuk lager, en de strips lijken daardoor erg aantrekkelijk en betrouwbaar. Maar niets is minder waar! Slechte strips kunnen schade aan de tanden veroorzaken.
3. Het kan zijn dat je na gebruik van whitestrips last krijgt van gevoeligheid aan de tanden. Dit trekt meestal snel weer weg (binnen een aantal uren). Heb je na een aantal uren nog steeds last van gevoelige tanden? Gebruik dan speciale tandpasta om de gevoeligheid te verminderen.
4. Lees voordat je de strips aanschaft ook eens de whitening strips reviews. In reviews vind je vaak het antwoord op bepaalde vragen, bijvoorbeeld of deze strips betrouwbaar en veilig genoeg zijn.
5. Lees voor gebruik de whitening strips handleiding.