Witter Gebit
Meteen naar de content

DECEMBER DEALS! 30% KORTING OP ALLES!

Voor 22:00 besteld, morgen GRATIS geleverd

  Wittere tanden zonder tandartsbezoek met deze DIY-tips

  Wittere Tanden Zonder Tandarts
  Je doet er waarschijnlijk al veel aan om stralend voor de dag te komen. Je kleed je trendy en passend bij jouw smaak, je zoekt wat bijpassende sieraden uit, je besteedt de nodige aandacht aan je haar, doet je make-up, en je bent ready om de deur uit te gaan. Of toch niet helemaal? Heb je last van tandverkleuring, dan kan dat gepaard gaan met de nodige gevolgen. Je voelt je niet helemaal in je element. Je vermijdt het breeduit glimlachen zoveel mogelijk en maakt je zorgen over wat anderen wel niet van je denken, en niet in de laatste plaats je leidinggevende. Herkenbaar? Meer mensen dan je denkt worstelen met hun tanden.

  Wil je dit probleem aanpakken en zorgen voor een witter gebit, doe dan je voordeel met onze onderstaande tips.

  Goed je tanden poetsen

  Grote kans dat het je met de paplepel is ingegoten, maar 2-3 keer per dag poetsen is essentieel voor het krijgen van wittere tanden. En niet even snel tussen de bedrijven door, maar met bewust aandacht voor je gebit. Het tandenpoetsen zou minstens twee minuten in beslag moeten nemen als je het goed wilt doen. Hierdoor verwijdert niet alleen de tandplak waardoor je wittere tanden krijgen kunt, maar zorgt het ook nog eens voor een heerlijk frisse adem.

  Voldoende water drinken

  Goed gehydrateerd blijven heeft ontzettend veel belangrijke gezondheidsvoordelen. Het zorgt zelfs voor een gezonde, goed uitziende huid. Over uitstraling gesproken. Ook spoel je er bacteriĆ«n en zuren mee weg die de tanden aantasten, waardoor je vergeling van je gebit kunt voorkomen.Ā 

  Donā€™ts

  Het is waarschijnlijk eigenlijk overbodig om te zeggen en een echte clichƩ, maar roken is echt een no-go als je witte tanden krijgen wilt. Ook koffie en thee kunnen bijdragen aan tandverkleuring, net als suikers in voeding. Het beste is dan ook om dit alles te skippen, al is het natuurlijk de vraag in hoeverre dat realistisch is.

  Laat speciale whitening-producten je een handje helpen

  Zelfs het gewoon ouder worden zorgt voor verkleuring. Bij anderen is het juist genetisch bepaald. Je hebt het dus echt niet altijd zelf in de hand. Het betekent niet dat je dus maar genoegen moet nemen met alle negatieve effecten ervan.

  Thuis tanden bleken biedt dan namelijk een heel snelle en zeer effectieve oplossing. Het is er wel Ć©Ć©n waar veel mensen nog wat huiverig voor zijn. Het goed inlezen en kiezen voor een product dat voldoet aan alle Europese veiligheidseisen is hierop het antwoord. Onze Whitening Strips voldoen hier bijvoorbeeld aan, die voor tot wel 8 tinten wittere tanden kunnen zorgen. Een super gemakkelijke manier om (weer) stralend voor de dag te komen.

  Gratis verzending

  VĆ³Ć³r 22:00 besteld, volgende werkdag in huis

  24/7 De beste service

  Ons team staat klaar om je te helpen

  Veilig online betalen

  Betaal je online aankopen veilig en gemakkelijk

  +7500 Tevreden klanten

  De nummer 1 van Nederland en Belgiƫ in veilig tanden bleken