Witter Gebit
Meteen naar de content

ZOMER SALE! TOT 40% KORTING OP ALLES!

Voor 22:00 besteld, morgen GRATIS geleverd

  Ik wil wittere tanden

  Ik wil wittere tanden

  Een gezond en mooi gebit is een bijzonder waardevol bezit. En dat rijmt niet alleen, het is ook nog eens helemaal waar. Want natuurlijk moet je gebit in de eerste plaats gezond zijn. Het is belangrijk dat je geen gaatjes hebt en dat je tandsteen regelmatig wordt verwijderd door de tandarts of de mondhygiëniste. Maar daarnaast wil je ook graag een móói gebit hebben; een rijtje “pearly whites”, zogezegd. De kleur van je gebit hoeft overigens niets te zeggen over de gezondheid ervan. Gele tanden kunnen ijzersterk en gezond zijn. Toch is het fijn (en ook wel verstandig) om mooie witte tanden te hebben.

  Waarom witte tanden?

  Je weet dat de eerste indruk die mensen van je krijgen heel belangrijk is. En daarbij is je glimlach misschien nog wel het belangrijkste onderdeel. Als jij een mond met gezonde, stralend witte tanden kunt laten zien, maak je daarmee een prettige indruk op de ander. Natuurlijk hoeven je tanden niet spierwit te zijn, dat is een kwestie van smaak. Maar als je van jezelf niet gezegend bent met een rij parelwitte tanden en misschien zelfs last hebt van verkleurde tanden, dan is het goed daar iets aan te doen. Wittere tanden geven je een jongere, frisse uitstraling. En wie wil dat nou niet? Je zorgt toch ook voor schone kleren en gewassen haar?
  Als je ouder wordt verkleuren je tanden vanzelf. Dus zeker ook ouderen hebben enorm veel baat bij het gebruik van de strips, omdat ze kunnen zorgen voor een jonger, gezonder uiterlijk. Let op: de strips werken alleen op natuurlijke tanden, dus niet op facings of kunsttanden.

  Zelf tanden bleken

  Er zijn verschillende manieren om je tanden te bleken. Ten eerste kun je hiervoor naar de tandarts. Je krijgt dan een behandeling, met vaak een goed resultaat. Ook zal de tandarts ervoor zorgen dat het bleken van jouw tanden veilig gebeurt. Het nadeel is dat een tandartsbehandeling heel erg duur is. Gelukkig is er een alternatief. Met Whitening Strips van Witter Gebit™ kun je zelf thuis je tanden witter maken. De verkleuring, die in de loop der jaren is opgetreden, krijg je hiermee weg én je maakt tanden geleidelijk witter. Dat scheelt al gauw een heleboel tinten wit! En heel prettig: tanden bleken met whitening strips is vele malen goedkoper dan bleken bij de tandarts. Geen enkele reden dus, om er niet aan te beginnen.
  Zelf je tanden bleken is veilig en effectief mogelijk en de Witter Gebit™ Whitening Strips zijn geschikt voor jong en oud. Wittere tanden thuis is voor iedereen mogelijk.

  Tanden witter maken, is dat wel veilig?

  Met de Whitening Strips van Witter Gebit ben je verzekerd van een veilige methode om je tanden te bleken. Dat komt doordat de 3-in-1 whitening-formule van de strips is samengesteld uit veilige en effectieve ingrediënten. De actieve whitening gel is zo samengesteld, dat deze je tanden geleidelijk, veilig witter maakt. Afhankelijk van de hoeveelheid verkleuring kunnen je tanden tot wel 8 tinten witter worden. Ook hardnekkige tandverkleuring van rode wijn, koffie, roken  enzovoorts kun je gemakkelijk verwijderen. Het leuke is, dat je al na één keer gebruik resultaat ziet. Het eindresultaat, dat je na een kuur hebt bereikt, blijft wel zes maanden lang zichtbaar.

  Witter Gebit Whitening strips kopen

  Whitening strips kopen is heel eenvoudig. In de webshop van Witter Gebit kun je kiezen voor een verpakking met 7 of 14 paar strips. Als je je tanden een beetje witter wilt maken, is een pakje van 7 strips voldoende. Wil je echt een spectaculair resultaat bereiken? Neem dan de kuur van 14 dagen. Omdat de strips volkomen veilig zijn voor je gebit, voor je tandvlees, kun je een kuur na 72 uur gerust herhalen. De strips zijn bijzonder gemakkelijk In het gebruik. Ze blijven gemakkelijk aan je tanden kleven voor de duur dat je ze gebruikt. Ze zijn zo goed als onzichtbaar, dus je kunt gewoon je dagelijkse bezigheden voortzetten, terwijl je bezig bent je tanden witter te maken. Super makkelijk toch?

  Hoe houd je je tanden gezond en wit?

  Als je gebit eenmaal gezond én wit is wil je dat natuurlijk graag zo houden. Daar moet je wel iets voor doen: Ga één tot twee keer per jaar naar de tandarts voor controle en reinigen. Dit is nodig voor de gezondheid van je tanden en kiezen. Je laat je gebit controleren om te voorkomen dat eventuele kleine gaatjes groter worden en dat je last krijgt van allerlei gebitsproblemen. Je kunt de kans hierop nog eens extra verkleinen door zelf heel goed voor je tanden en kiezen te zorgen. Poets dan ook tweemaal per dag, liefst met een elektrische tandenborstel. Vergeet niet ook het tandvlees te poetsen, of eigenlijk masseren. Hiermee zorg je voor een goede doorbloeding. Zeker als je al last hebt van bloedend tandvlees, is het zaak om goed te masseren, te flossen en te poetsen.
  Snoep, suiker en suikerhoudende drankjes zijn funest voor je tanden. Maar, als je 15 minuten na het gebruik van suikerhoudende drank of voedsel je tanden poetst, beperk je in ieder geval de schade. En je zult het misschien niet denken, maar ook een appel bevat stoffen (zuren) die slecht zijn voor je tanden. Natuurlijk, een appel is gezond, maar ga niet slapen nadat je net een appel hebt gegeten. Poets eerst je tanden.
  Om je tanden net zo mooi wit te houden als ze zijn na een kuurtje whitening strips, herhaal je je kuur 1 of 2 keer per jaar of hou je het resultaat bij met regelmatig een Whitening Strip. Zo heb je altijd een stralende glimlach en zien je tanden er net zo schoon en gezond uit als ze zijn.

  Gratis verzending

  Vóór 22:00 besteld, volgende werkdag in huis

  24/7 De beste service

  Ons team staat klaar om je te helpen

  Veilig online betalen

  Betaal je online aankopen veilig en gemakkelijk

  +7500 Tevreden klanten

  De nummer 1 van Nederland en België in veilig tanden bleken